Koningsdag 2020

GEANNULEERD | Persbericht: Afgelasten Koningsdag 2020

 

Ons land en de wereld om ons heen zijn in de greep van het coronavirus. Onze gedachten gaan daarbij in de eerste plaats uit naar de slachtoffers en hun families. U heeft waarschijnlijk, net als wij, de persconferentie van vanavond 23 maart, van ons kabinet gezien. De nieuwe maatregelen zijn fors en gelden tot 1 juni. Oranje Vereniging Wilhelmina kan niet anders dan alle festiviteiten op en rond Koningsdag af te gelasten.

Gezondheid gaat boven alles ook al is het voor alle vrijwilligers een pijnlijk besluit. Als Oranje Vereniging zijn wij zeer betrokken met de inwoners en ondernemers van ons dorp. Wij beraden ons op een eventuele alternatieve invulling voor Koningsdag en 4 mei welke past bij de omstandigheden waarin we ons nu bevinden. Want, om met de woorden van onze minister president te spreken, alleen samen komen we deze moeilijke periode te boven. Houdt u daarom onze website en sociaal media in de gaten.

Wij wensen u veel sterkte en gezondheid toe in deze onzekere tijden. Blijf gezond en heb oog voor elkaar!

Met vriendelijke Oranje groet,

Het bestuur van Oranje Vereniging Wilhelmina Valkenburg zh
Voorzitter Cees Maagdelijn

 

Ledenvergadering 2020

GEANNULEERD | Algemene Ledenvergadering Oranjevereniging Wilhelmina Valkenburg

 

Het bestuur van Oranjevereniging Wilhelmina Valkenburg heeft in verband met het coronavirus besloten de jaarlijkse algemene ledenvergadering op maandag 16 maart 2020 te annuleren. Zodra wij meer duidelijkheid hebben hopen wij u in te kunnen lichten over een nieuwe datum. Wij hopen op uw begrip. 

Mocht u dringende vragen of opmerkingen hebben kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. 

 

 

 

Dodenherdenking 2020

4 Mei | Dodenherdenking | Tijd volgt

 

 In verband met het coronavirus wordt ook dit evenement aangepast. Wij hopen u z.s.m. van meer informatie te kunnen voorzien. 

 

Paardenmarkt 2020

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)