Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ovwilhelmi/domains/ov-wilhelmina-valkenburg.nl/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5518 Programma | Oranjevereniging Wilhelmina

Dodenherdenking 2020

4 Mei | Dodenherdenking | Live stream

 

Dit jaar even anders dan anders. In verband met het coronavirus kan de herdenking helaas niet door gaan zoals u gewend bent. Wij zetten de ceremonie echter toch in het klein op en gaan dit live streamen. Houd onze Facebookpagina dus in de gaten en kijk live mee!

Vanaf 20.15 kunt u op eigen gelegenheid bloemen leggen op het monument. Dat kan ook nog op 5 mei. Houd daarbij wel de regels in acht: kom niet in een groep en houd altijd 1,5 meter afstand. Wilt u meer informatie? Bekijk hier dan het persbericht:

 http://ow.ly/tFb650zveTM #Dodenherdenking #Valkenburg #KijkLiveMee #OwvWilhelminaValkenburg #OV

 

Ledenvergadering 2020

GEANNULEERD | Algemene Ledenvergadering Oranjevereniging Wilhelmina Valkenburg

 

Het bestuur van Oranjevereniging Wilhelmina Valkenburg heeft in verband met het coronavirus besloten de jaarlijkse algemene ledenvergadering op maandag 16 maart 2020 te annuleren. Zodra wij meer duidelijkheid hebben hopen wij u in te kunnen lichten over een nieuwe datum. Wij hopen op uw begrip. 

Mocht u dringende vragen of opmerkingen hebben kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. 

 

 

 

Paardenmarkt 2020

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)