Lid worden van de Oranjevereniging

 

Als u ons werk wilt steunen wordt dan lid van onze vereniging, de kosten zijn slechts € 12,00 per gezin of € 9,00 voor alleenstaanden of senioren. Daarmee zijn we nog steeds de goedkoopste Oranjevereniging in de Duin- en Bollenstreek maar wel met ruim 600 leden. Wij streven er naar om voor Valkenburg onze eigen identiteit te blijven handhaven, dus een Valkenburgse Oranjevereniging voor alle Valkenburgers! De gemeente Katwijk juicht dit ook toe!

U kunt lid worden door het formulier hieronder in te vullen. Wilt u liever niet met automatisch incasso betalen? Dan is het mogelijk om via acceptgiro  (€12,50 per gezin of €9,50 voor alleenstaande of senioren) te betalen. Meld u hiervoor aan door een e-mail te sturen naar info@ov-wilhelmina-valkenburg.nl of een briefje te sturen naar secretariaat Oranjevereniging Wilhelmina, Wethouder Vissingel 3, 2235 VA  Valkenburg ZH.

Wij danken u bij voorbaat voor het vertrouwen en staan garant dat dit op de juiste wijze wordt gebruikt! Klik hier om ons uitgebreide privacy beleid te lezen. 

Namens het bestuur.

15 + 13 =